CAT | ESP | ENG | DEU | FRE

Cuina amb Jaume Vicens (Béns d’Avall) i un repte obert al públic, les activitats d’Oliva de Mallorca pel Dia de les Illes Balears

21 February, 2020

Oliva de Mallorca es suma al programa d’activitats amb motiu del Dia de les Illes Balears 2020 amb un showcooking a càrrec del cuiner Jaume Vicens del restaurant Béns d’Avall i el repte d’elaboració de tapes amb oliva mallorquina Oliva&Co.

Oliva de Mallorca és ben coneguda i apreciada com a aperitiu o acompanyant plats com el pa amb oli, les sopes mallorquines. El xef Jaume Vicens demostrarà al Parc de la Mar que també pot donar un aire diferent com a ingredient de diverses elaboracions en funció de la seva varietat: oliva verda sencera, verda trencada o negra.

Com que segur que brindarà nombroses idees i trucs, tot seguit a Oliva&Co tot aquell que s’atreveixi* podrà participar del nostre repte: preparar una tapa amb oliva verda sencera.

Els concursants disposaran de 5 minuts per crear un aperitiu amb els ingredients que posarem a la seva disposició i a on l’oliva haurà de ser la protagonista.

El premi a la millor tapa es un dinar per dues persones al restaurant Béns d’Avall (Sóller) i tots els participants rebran un obsequi només per concursar.

 

1 de març de 2020

Fira DO

Parc de la Mar

(Av. Antonio Maura)

 

12h Cuina amb Oliva de Mallorca amb en Jaume Vicens (Béns d’Avall)

13h Olive&Co

*Sense inscripció prèvia

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn