Oliva de Mallorca es suma al programa d’activitats amb motiu del Dia de les Illes Balears 2020 amb un showcooking a càrrec del cuiner Jaume Vicens del restaurant Béns d’Avall i el repte d’elaboració de tapes amb oliva mallorquina Oliva&Co.
Oliva de Mallorca és ben coneguda i apreciada com a aperitiu o acompanyant plats com el pa amb oli, les sopes mallorquines. El xef Jaume Vicens demostrarà al Parc de la Mar que també pot donar un aire diferent com a ingredient de diverses elaboracions en funció de la seva varietat: oliva verda sencera, verda trencada o negra.
Com que segur que brindarà nombroses idees i trucs, tot seguit a Oliva&Co tot aquell que s’atreveixi* podrà participar del nostre repte: preparar una tapa amb oliva verda sencera.
Els concursants disposaran de 5 minuts per crear un aperitiu amb els ingredients que posarem a la seva disposició i a on l’oliva haurà de ser la protagonista.
El premi a la millor tapa es un dinar per dues persones al restaurant Béns d’Avall (Sóller) i tots els participants rebran un obsequi només per concursar.
1 de març de 2020
Fira DO
Parc de la Mar
(Av. Antonio Maura)
12h Cuina amb Oliva de Mallorca amb en Jaume Vicens (Béns d’Avall)
13h Olive&Co
*Sense inscripció prèvia