CAT | ESP | ENG | DEU | FRE

Cuina i diversió amb Oliva de Mallorca per celebrar el Dia de les Illes Balears

2 March, 2020

 

Les activitats programades per la DO Oliva de Mallorca per l’1 de març amb motiu del Dia de les Illes Balears al Parc de la Mar comptaren amb una gran participació.

El xef del restaurant Béns d’Avall, Jaume Vicens va oferir una demostració de cuina amb les tres varietats d’Oliva de Mallorca: un còctel d’oliva negra natural, tomàtiga de ramellet, fresa i vi blanc; un vermut cruixent d’oliva verda sencera i taronja de Sóller i un pa d’Oli de Mallorca i oliva verda trencada. Elaboracions que el nombrós públic ha pogut tastar.

Seguidament es va desenvolupar el repte Oliva&Co, a on una trentena de persones  s’atreviren a elaborar una tapa amb Oliva de Mallorca i algun dels més d’una dotzena d’ingredients que han tengut a l’abast per executar les seves creacions.

Tots els participants a més de passar una bona estona, han rebut una de les originals bosses de cotó d’Oliva de Mallorca i entre totes elles aquesta setmana es decidirà quina es la més creativa, la qual serà premiada amb un dinar al restaurant Béns d’Avall.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn