CAT | ESP | ENG | DEU | FRE

Un cap de setmana dedicat a celebrar el Dia Mundial de l’Olivera

27 November, 2023

Les activitats organitzades per la Denominació d’Origen Protegida Oliva de Mallorca junt amb la D.O Oli de Mallorca per celebrar el Dia Mundial de l’Olivera, resultaren tot un èxit exhaurint-se les places tant pel taller familiar Criatures de l’Olivar com per Despertar els sentits. Bany de bosc a l’olivar de Son Matge.Les activitats organitzades per la Denominació d’Origen Oli de Mallorca junt amb la D.O.P Oliva de Mallorca per celebrar el Dia Mundial de l’Olivera, resultaren tot un èxit exhaurint-se les places tant pel taller familiar Criatures de l’Olivar com per Despertar els sentits. Bany de bosc a l’olivar de Son Matge.

L’olivar de S’Oliera de Son Catiu acollí l’activitat de dissabte, una proposta adreçada a despertar la imaginació i creativitat dels infants (i els seus acompanyants) per ‘donar vida’ a criatures i personatges fantàstics a partir dels materials orgànics presents a un olivar. Al taller, a càrrec de Trazos de Bosque, fulles, branques, olives i flors tornaren ulls, ales, fins i tot escates a mans dels entregats participants.

El mateix dia 26 de novembre, l’olivar de Son Matge va ser el lloc escollit per despertar els sentits, una sessió introductòria al bany de bosc guiada per l’Step de l’Associació Bany de Bosc de les Illes Balears a on els qui hi participaren van tenir l’oportunitat d’entrar en connexió amb l’entorn, a més a més de gaudir del singular paisatge que conformen les velles oliveres i les marjades.

Les activitats s’han programat amb el suport de la Conselleria d’Agricultura, Pesca i Medi Natural, Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural i el Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn